PRACOVNÍ ODĚVY PRAHA - MONTÉRKY PRAHA - PRACOVNÍ OBUV PRAHA - PRACOVNÍ RUKAVICE PRAHA - OCHRANNÉ POMŮCKY - PRAHA, MĚLNÍK, SEDLČANY

Ochrana hlavy Ochrana očí a obličeje Ochrana sluchu Ochrana dýchacích orgánů Pracovní rukavice Ochrana při práci ve výškách Pracovní oděvy Pracovní obuv Zdravotnické potřeby Drogerie Zábava
OOPP > Práce ve výškách > Brzdy a zachycovače > Pohyblivý zachycovač pádu LANEX CATCHER pro lano 12mm

Pohyblivý zachycovač pádu LANEX CATCHER pro lano 12mm

Kód: 0830-000999999
Pohyblivý zachycovač pádu LANEX CATCHER pro lano 12mm
FOTO:
1  
Cena bez DPH:

1 842,60 Kč

Vaše cena s DPH:2 229,55 Kč
Běžná cena s DPH:2 341,00 Kč
Skladem u dodavatele
CE III.
Barva:černá
Výrobce:
LANEX
Varianta:
Vysoká kvalita
Počet:

Pohyblivý zachycovač pádu LANEX CATCHER pro lano 12mm

Bezpečnost, na kterou se můžete spolehnout

Představujeme vám pohyblivý zachycovač pádu LANEX CATCHER pro lano o průměru 12mm - nepostradatelný nástroj pro každého, kdo pracuje ve výškách a potřebuje maximální bezpečnost a spolehlivost. Tento špičkový produkt je navržen tak, aby vám poskytl klid a jistotu při každodenní práci, ať už se jedná o stavební práce, údržbu budov nebo jakoukoli jinou činnost, kde je riziko pádu.

Klíčové vlastnosti a benefity

1. Maximální bezpečnost:
LANEX CATCHER je vybaven karabinou AZ 011 s otevřením 18 mm, která zajišťuje pevné a bezpečné uchycení. Tento zachycovač pádu splňuje přísné normy EN 360 a EN 362, což znamená, že prošel náročnými testy a je certifikován pro použití v nejnáročnějších podmínkách.

2. Pohodlné použití:
Díky své hmotnosti pouhých 194 g (bez karabiny) je LANEX CATCHER lehký a snadno ovladatelný. Jeho kompaktní design zajišťuje, že vás nebude omezovat v pohybu, a přitom poskytuje maximální ochranu.

3. Odolnost a dlouhá životnost:
Vyroben z kovaného hliníku, LANEX CATCHER je extrémně odolný a odolá i těm nejnáročnějším podmínkám. Tento materiál zajišťuje, že zachycovač pádu bude sloužit dlouhá léta bez ztráty svých vlastností.

4. Univerzální použití:
Tento zachycovač pádu je ideální pro pracovní polohování, vedení a jištění proti pádu. Je navržen tak, aby byl kompatibilní s lanem o průměru 12 mm, což z něj činí univerzální nástroj pro širokou škálu aplikací.

Proč si vybrat právě LANEX CATCHER?

Bezpečnost na prvním místě:
Vaše bezpečnost je naší prioritou. LANEX CATCHER je navržen tak, aby minimalizoval riziko pádu a poskytl vám maximální ochranu při práci ve výškách.

Kvalita, na kterou se můžete spolehnout:
LANEX je renomovaná značka známá svou kvalitou a spolehlivostí. S LANEX CATCHER získáte produkt, který byl pečlivě testován a splňuje nejvyšší standardy.

Jednoduché použití:
Díky intuitivnímu designu a lehké konstrukci je LANEX CATCHER snadno použitelný i pro ty, kteří s podobnými nástroji nemají mnoho zkušeností.

Časté otázky a odpovědi

Je LANEX CATCHER vhodný pro všechny typy prací ve výškách?
Ano, LANEX CATCHER je navržen pro širokou škálu aplikací, včetně stavebních prací, údržby budov a dalších činností, kde je riziko pádu.

Jaké normy tento produkt splňuje?
LANEX CATCHER splňuje normy EN 360 a EN 362, což zajišťuje jeho vysokou kvalitu a bezpečnost.

Jaká je hmotnost tohoto zachycovače pádu?
Hmotnost LANEX CATCHER je 194 g (bez karabiny), což z něj činí lehký a snadno ovladatelný nástroj.

Z jakého materiálu je LANEX CATCHER vyroben?
LANEX CATCHER je vyroben z kovaného hliníku, což zajišťuje jeho odolnost a dlouhou životnost.

Závěr

Pohyblivý zachycovač pádu LANEX CATCHER pro lano 12mm je investicí do vaší bezpečnosti a klidu při práci ve výškách. S jeho pomocí můžete pracovat s jistotou, že jste chráněni tím nejlepším vybavením na trhu. Nečekejte, až se stane nehoda - zajistěte si svou bezpečnost ještě dnes s LANEX CATCHER.

EN 360
EN 360
 
EN 362
EN 362
 
stáhnout Adobe Flash player


NEZNÁM HESLO


PŘIHLÁSIT REGISTRACE

ODKAZY - INFORMACE

Zpravodaj - Newsletter

Email: *
Jméno:
Příjmení:
 * povinný údaj
Proč zadávat email?