PRACOVNÍ ČEPICE - SÍŤKA NA HLAVU - SÍŤKA NA VLASY A VOUSY - PRACOVNÍ KLOBOUK A KLOBOUČEK - BASEBALOVÁ REKLAMNÍ ČEPICE - POKRÝVKA HLAVY

PÍCHA Safety, s.r.o.

Kšiltovka flexfit MILWAUKEE Baseball Cap - červená

0520-M32493100
Kšiltovka flexfit MILWAUKEE Baseball Cap - červená
Cena bez DPH:

502,00 Kč

Vaše cena s DPH:607,42 Kč
Běžná cena s DPH:637,80 Kč
Expedice: do 24 hodin  
 
Velikost: S/M, L/XL
Barva:červená
Výrobce: MILWAUKEE
Varianta:
Vysoká kvalita

Kšiltovka flexfit MILWAUKEE Baseball Cap - červená

Vaše nejlepší volba pro styl a ochranu!
Když se spojí kvalita, styl a funkčnost, vznikne produkt, který si zaslouží vaši pozornost. Kšiltovka flexfit MILWAUKEE Baseball Cap je přesně takovým produktem. Tato originální značková čepice od firmy Milwaukee, světoznámého výrobce profesionálního nářadí, je navržena tak, aby splňovala nejvyšší standardy kvality a komfortu.

Proč si vybrat právě tuto kšiltovku?

1. Nejvyšší kvalita materiálů
Kšiltovka je vyrobena z kombinace 63% polyesteru, 34% bavlny a 3% Spandexu (elastanu). Tato směs materiálů zajišťuje nejen dlouhou životnost, ale také maximální pohodlí při nošení. Polyester dodává čepici odolnost a lehkost, bavlna zajišťuje prodyšnost a Spandex přidává potřebnou pružnost.

2. Flexibilní Pásek pro perfektní přizpůsobení
Díky flexibilnímu pásku se kšiltovka přizpůsobí tvaru vaší hlavy, což zajišťuje maximální komfort a stabilitu. Už žádné nepříjemné pocity z těsné nebo naopak volné čepice. Kšiltovka flexfit MILWAUKEE Baseball Cap se přizpůsobí přesně vašim potřebám.

3. Ochrana před sluncem s UV faktorem UPF 50+
Bezpečnost je na prvním místě. Tato kšiltovka nabízí UV ochranný faktor UPF 50+ podle normy EN 13758-1, což znamená, že vás spolehlivě ochrání před škodlivými slunečními paprsky. Ať už pracujete venku nebo si užíváte volný čas, můžete se spolehnout na maximální ochranu.

4. Lehká a prodyšná
Díky lehkému materiálu je kšiltovka ideální pro celodenní nošení. Je navržena tak, aby byla prodyšná a odváděla pot, což zajišťuje pohodlí i při náročných aktivitách.

5. Stylový design
Tmavě šedá, černá nebo červená barva a moderní design dělají z této kšiltovky nejen praktický, ale i stylový doplněk. Hodí se jak na pracoviště, tak i pro volný čas. Buďte vždy vypadat skvěle, ať už jste kdekoli.

6. Dostupné ve dvou velikostech
Kšiltovka je dostupná ve dvou velikostech: S/M a L/XL. Vyberte si tu, která vám nejlépe sedí, a užijte si maximální komfort.

Nejčastější otázky

Jak se kšiltovka udržuje?
Doporučujeme ruční praní na nízkou teplotu. Nepoužívejte bělidla a nesušte v sušičce.

Jaký je rozdíl mezi velikostmi S/M a L/XL?
Velikost S/M je vhodná pro obvod hlavy 54-58 cm, zatímco velikost L/XL je vhodná pro obvod hlavy 58-62 cm.

Je kšiltovka vhodná i pro sportovní aktivity?
Ano, díky své lehkosti a prodyšnosti je kšiltovka ideální i pro sportovní aktivity.

Závěr

Kšiltovka Flexfit MILWAUKEE Baseball Cap je více než jen módní doplněk. Je to investice do kvality, komfortu a ochrany. Zasloužíte si to nejlepší!

Tisk: 14.08.2024, 16:15