OCHRANNÉ BRÝLE ŽLUTÉ - TÓNOVANÉ PRACOVNÍ BRÝLE - STŘELECKÉ BRÝLE - ŽLUTÝ ZORNÍK - OCHRANNÉ POMŮCKY PRAHA - OOPP

PÍCHA Safety, s.r.o.

Brýle ochranné Milwaukee 927 funkční - žluté

0412-M2478927
Brýle ochranné Milwaukee 927 funkční - žluté
Cena bez DPH:

233,30 Kč

Vaše cena s DPH:282,29 Kč
Běžná cena s DPH:296,40 Kč
Expedice: do 24 hodin  
 
Výrobce: MILWAUKEE
Varianta:
Vysoká kvalita

Brýle ochranné Milwaukee 927 funkční - žluté

Bezpečnost a komfort na prvním místě!

Představujeme vám Brýle ochranné Milwaukee 927 funkční - žluté, které jsou navrženy pro profesionály, kteří vyžadují maximální ochranu a komfort při své práci. Tyto brýle od světoznámého výrobce profesionálního ručního nářadí nejsou jen dalším ochranným prvkem, ale nepostradatelným nástrojem pro každého, kdo bere svou bezpečnost vážně.

Proč si vybrat právě tyto brýle?

1. Ochrana na nejvyšší úrovni
Brýle Milwaukee 927 splňují přísné evropské normy EN 166 a EN 170, což zaručuje, že vaše oči budou chráněny před nárazem letících částic a ultrafialovým zářením. Stupeň ochrany MT 166 FT CE | 2C-1.2 MT 1FT KN CE je důkazem jejich vysoké kvality a spolehlivosti.

2. Odolnost proti poškrábání a zamlžení
Díky speciální úpravě skel (ANTI SCRATCH a ANTI FOG) se nemusíte obávat poškrábání ani zamlžení. Tato vlastnost zajišťuje dlouhou životnost brýlí a neustálou čistotu a jasnost vidění, ať už pracujete uvnitř nebo venku.

3. Komfort při nošení
Nízká hmotnost a flexibilní stranice zaručují, že brýle můžete nosit celý den bez jakéhokoli nepohodlí. Ergonomický design se přizpůsobí tvaru vaší hlavy, což zajišťuje stabilitu a pohodlí i při dlouhodobém nošení.

4. Profesionální vzhled a funkčnost
Žlutě tónovaná skla nejenže chrání vaše oči, ale také zlepšují kontrast a viditelnost v různých světelných podmínkách. To je ideální pro práci v různých prostředích, kde je důležitá přesnost a detail.

Nejčastější otázky a odpovědi

Jsou brýle vhodné pro všechny typy obličejů?
Ano, díky flexibilním stranicím a ergonomickému designu se brýle přizpůsobí většině tvarů obličejů.

Jak dlouho vydrží ochranné vlastnosti skel?
Speciální úpravy skel (ANTI SCRATCH a ANTI FOG) zajišťují dlouhou životnost a stálou ochranu, i při intenzivním používání.

Mohu brýle nosit i při práci venku?
Ano, žlutě tónovaná skla a filtry proti ultrafialovému a slunečnímu záření zajišťují ochranu a komfort i při práci venku.

Závěr

Brýle ochranné Milwaukee 927 funkční - žluté jsou ideální volbou pro každého profesionála, který hledá spolehlivou ochranu očí bez kompromisů. Investujte do své bezpečnosti a komfortu s brýlemi, které vám poskytnou maximální ochranu a pohodlí při každodenní práci. Nečekejte, až se stane nehoda - chraňte své oči s Milwaukee 927 ještě dnes!

EN 166
EN 166 1 FT, KN
 
EN 172
EN 172 2C-1.2
 
Tisk: 14.08.2024, 16:12