OCHRANNÉ BRÝLE ČIRÉ - UZAVŘENÉ OCHRANNÉ BRÝLE - PRACOVNÍ BRÝLE S GUMIČKOU - BRÝLE 3M - BRÝLE UVEX - BRÝLE UNIVET

PÍCHA Safety, s.r.o.

Brýle ochranné Milwaukee 763 funkční - čiré

0410-M2478763
Brýle ochranné Milwaukee 763 funkční - čiré
Cena bez DPH:

233,30 Kč

Vaše cena s DPH:282,29 Kč
Běžná cena s DPH:296,40 Kč
Expedice: do 24 hodin  
 
Výrobce: MILWAUKEE
Varianta:
Vysoká kvalita

Brýle ochranné Milwaukee 763 funkční - čiré

Představujeme vám špičkové ochranné pracovní sluneční brýle od renomovaného výrobce ručního nářadí Milwaukee. Je tedy jasné, že výrobce má značné zkušenosti s konstrukcí ochranných prostředků, které používají profesionálové a fanoušci této značky po celém světě.

Proč si vybrat právě tyto brýle?

1. Maximální ochrana a odolnost:

  • Odolnost proti poškrábání a zamlžování: Na rozdíl od běžných brýlí typu 881, které tuto ochranu neposkytují, brýle Milwaukee 763 jsou navrženy tak, aby odolaly i těm nejnáročnějším podmínkám. Už žádné škrábance nebo zamlžené čočky, které by vám bránily v práci.

  • Odolnost vůči teplotě: Tyto brýle jsou konstruovány tak, aby vydržely extrémní teploty (+55°C), což je ideální pro práci v různých prostředích.

2. Komfort a dlouhodobé nošení:

  • Nízká hmotnost 25g: Díky své lehkosti jsou brýle Milwaukee 763 extrémně pohodlné i při dlouhodobém nošení. Už žádné otlaky nebo nepohodlí.

  • Pohodlné stranice a odnímatelný nosník: Ergonomický design zajišťuje, že brýle perfektně sedí na obličeji a nezpůsobují žádné nepříjemnosti ani po celodenním nošení.

3. Špičková kvalita a certifikace:

  • Optická třída 1: Zajišťuje nejvyšší kvalitu vidění bez zkreslení, což je klíčové pro precizní práci a dlouhodobé nošení.

  • Klasifikace obrouček: MT 166 FT CE a Klasifikace zorníku: 2C-1.2 MT 1FT KN CE: Tyto certifikace potvrzují, že brýle splňují nejpřísnější evropské normy EN 166 a EN 170, což je zárukou jejich kvality a bezpečnosti.

4. Univerzální použití:

  • Pro venkovní práce i vnitřní prostředí: Ideální pro stavební dělníky, obsluhy strojů, lešenáře, zahradníky, elektrikáře a další profesionály, kteří pracují venku nebo uvnitř.

  • Pro volnočasové aktivity: Perfektní pro jízdu na kole, turistiku nebo jakékoli jiné outdoorové aktivity. Stylové značkové brýle od Milwaukee ocení také profesionálové, kteří pracují s ručním elektrickým nářadím od této světoznámé firmy.

Nejčastější otázky:

- Jsou brýle vhodné pro všechny velikosti obličeje?
Ano, brýle Milwaukee 763 mají univerzální velikost, která se přizpůsobí většině obličejů díky flexibilním stranám a měkkému nosníku.

- Jak dlouho vydrží ochrana proti poškrábání a zamlžování?
Brýle jsou navrženy tak, aby poskytovaly dlouhodobou ochranu. Při správné údržbě a čištění vám budou sloužit po mnoho let.

Závěr:

Brýle ochranné Milwaukee 763 funkční - čiré nejsou jen obyčejné ochranné brýle. Jsou to brýle, které kombinují maximální ochranu, komfort a styl. Jsou ideální volbou pro každého, kdo hledá spolehlivou ochranu očí při práci i volnočasových aktivitách. Nečekejte a investujte do kvality, která vás nezklame.

EN 166
EN 166 1 FT, KN
 
EN 170
EN 170 2C-1.2
 
Tisk: 14.08.2024, 16:04