OCHRANNÉ BRÝLE ČIRÉ - UZAVŘENÉ OCHRANNÉ BRÝLE - PRACOVNÍ BRÝLE S GUMIČKOU - BRÝLE 3M - BRÝLE UVEX - BRÝLE UNIVET

PÍCHA Safety, s.r.o.

Brýle ochranné Milwaukee 885 vysoko výkonnostní s těsnící vložkou - čiré

0410-M2471885
Brýle ochranné Milwaukee 885 vysoko výkonnostní s těsnící vložkou - čiré
Cena bez DPH:

472,50 Kč

Vaše cena s DPH:571,73 Kč
Běžná cena s DPH:600,30 Kč
Expedice: do 24 hodin  
 
Výrobce: MILWAUKEE
Varianta:
Vysoká kvalita

Brýle ochranné Milwaukee 885 vysoko výkonnostní s těsnící vložkou - čiré

Představujeme vám špičkové ochranné pracovní sluneční brýle Milwaukee 885, které jsou synonymem pro bezpečnost, komfort a styl. Tyto brýle nejsou jen obyčejným ochranným prostředkem, ale skutečným nástrojem, který vám poskytne maximální ochranu a pohodlí při práci i volnočasových aktivitách.

Klíčové vlastnosti a benefity

1. Prémiová kvalita a odolnost:
Brýle Milwaukee 885 jsou vybaveny čirými zorníky, které jsou odolné proti poškrábání a zamlžování. To znamená, že i při náročných podmínkách zůstanou vaše brýle čisté a průhledné, což zajišťuje maximální viditelnost a bezpečnost.

2. Kompletní ochrana:
Obroučky kolem celých zorníků zvyšují odolnost a ochranu vašich očí. Navíc odnímatelná těsnící vložka je ideální pro prašné prostředí, což zajišťuje, že se do vašich očí nedostanou žádné nečistoty.

3. Komfort a nízká hmotnost:
Nízká hmotnost a pohodlné stranice umožňují dlouhodobé nošení bez nepohodlí. Ať už pracujete celý den na stavbě nebo trávíte hodiny venku, tyto brýle vám poskytnou komfort, který potřebujete.

4. Odolnost vůči teplotě:
Brýle jsou odolné vůči teplotním výkyvům (do 55°C), což je činí ideálními pro použití v různých klimatických podmínkách. Bez ohledu na to, zda pracujete v horku nebo chladu, brýle Milwaukee 885 vás nezklamou.

5. Kompatibilita s respirátorem:
Tyto brýle jsou navrženy tak, aby byly kompatibilní s respirátorem, což je klíčové pro profesionály pracující v prostředí s vysokým rizikem vdechnutí škodlivých látek.

6. Splnění evropských norem:
Brýle splňují optickou třídu 1 a jsou klasifikovány podle evropských norem EN 166, EN 168 a EN 170. To znamená, že splňují nejvyšší standardy bezpečnosti a kvality.

7. Univerzální velikost a styl:
Univerzální velikost a moderní design činí tyto brýle vhodnými pro každého. Stylové značkové brýle od Milwaukee ocení také profesionálové, kteří pracují s ručním elektrickým nářadím od této světoznámé firmy.

Technická specifikace

- Klasifikace obrouček: MT 166 FT CE
- Klasifikace zorníku: 2C-1.2 MT 1FT KN CE
- Normy: EN 166, EN 168, EN 170
- Optická třída: 1
- Čiré zorníky: Odolné proti poškrábání a zamlžování
- Odnímatelná těsnící vložka: Pro prašné prostředí
- Kompatibilita: S respirátorem
- Velikost: Univerzální
- Použití: Venkovní i vnitřní práce, volnočasové aktivity

Proč si vybrat právě Milwaukee 885?

Bezpečnost na prvním místě:
Vaše oči jsou jedním z nejdůležitějších smyslů, a proto je důležité je chránit. Brýle Milwaukee 885 vám poskytují maximální ochranu díky svým vysoce odolným zorníkům a obroučkám.

Komfort bez kompromisů:
Díky nízké hmotnosti a ergonomickému designu můžete tyto brýle nosit celý den bez jakéhokoli nepohodlí. Navíc jsou kompatibilní s respirátorem, což je činí ideálními pro profesionální použití.

Styl a funkčnost:
Nejenže tyto brýle poskytují vynikající ochranu, ale také vypadají skvěle. Moderní design a značková kvalita od Milwaukee zaručují, že budete vypadat profesionálně a stylově.

Univerzální použití:
Ať už pracujete venku na stavbě, vevnitř u stroje, v prašném prostředí nebo si užíváte volnočasové aktivity, brýle Milwaukee 885 jsou vaším spolehlivým partnerem.

Závěr

Brýle ochranné Milwaukee 885 vysoko výkonnostní s těsnící vložkou - čiré jsou ideální volbou pro každého, kdo hledá maximální ochranu, komfort a styl. Nečekejte a investujte do své bezpečnosti a pohodlí ještě dnes. S brýlemi Milwaukee 885 budete vždy připraveni čelit jakýmkoli výzvám, které vám práce nebo volnočasové aktivity přinesou.

EN 166
EN 166 1 FT, KN
 
EN 170
EN 170 2C-1.2
 
EN 168
EN 168
 
Tisk: 14.08.2024, 16:14