OCHRANNÉ SLUNEČNÍ BRÝLE - BRÝLE PROTI OSLNĚNÍ - PRACOVNÍ BRÝLE S UV FILTREM - ZRCADLOVÉ BRÝLE - OCHRANNÉ POMŮCKY

PÍCHA Safety, s.r.o.

Brýle ochranné Milwaukee 907 funkční - šedé

0411-M2478907
Brýle ochranné Milwaukee 907 funkční - šedé
Cena bez DPH:

233,30 Kč

Vaše cena s DPH:282,29 Kč
Běžná cena s DPH:296,40 Kč
Expedice: do 24 hodin  
 
Výrobce: MILWAUKEE
Varianta:
Vysoká kvalita

Brýle ochranné Milwaukee 907 funkční - šedé

Představujeme vám špičkové ochranné pracovní brýle Milwaukee 907 funkční - šedé, které jsou navrženy tak, aby poskytovaly maximální ochranu a komfort při práci i volnočasových aktivitách. Tyto brýle jsou výsledkem precizního inženýrství a dlouholetých zkušeností značky Milwaukee, která je synonymem pro kvalitu a spolehlivost v oblasti pracovního nářadí a ochranných pomůcek.

Klíčové vlastnosti a benefity

1. Odolnost proti poškrábání a zamlžování:
Šedé funkční zorníky jsou vybaveny speciální vrstvou, která zajišťuje odolnost proti poškrábání a zamlžování. To znamená, že budete mít vždy jasný a čistý výhled, ať už pracujete v jakýchkoli podmínkách.

2. Nízká hmotnost a pohodlné stranice:
Brýle Milwaukee 907 jsou navrženy s ohledem na dlouhodobé nošení. Nízká hmotnost a ergonomicky tvarované stranice zajišťují, že brýle pohodlně sedí na obličeji a nezpůsobují nepříjemné otlaky ani při celodenním nošení.

3. Odolnost vůči teplotě:
Tyto brýle jsou odolné vůči extrémním teplotám, což je činí ideálními pro použití v různých pracovních prostředích, od horkých dílen po chladné venkovní prostory.

4. Optická třída 1:
Brýle splňují optickou třídu 1, což znamená, že poskytují nejvyšší úroveň optické čistoty a minimalizují zkreslení. To je klíčové pro přesnou a bezpečnou práci.

5. Evropské normy EN 166 a EN 172:
Brýle Milwaukee 907 splňují přísné evropské normy EN 166 a EN 172, což zaručuje jejich vysokou kvalitu a bezpečnost. Klasifikace obrouček MT 166 FT CE a zorníku 5-1.7 MT 1FT KN CE potvrzují jejich spolehlivost a odolnost.

6. Univerzální velikost:
Díky univerzální velikosti jsou tyto brýle vhodné pro širokou škálu uživatelů. Bez ohledu na tvar a velikost vaší hlavy, brýle Milwaukee 907 vám budou perfektně sedět.

7. Stylový design:
Kromě funkčnosti a ochrany nabízejí tyto brýle také moderní a stylový design. Jsou ideální nejen pro profesionály, kteří pracují s ručním elektrickým nářadím, ale také pro volnočasové aktivity, kde je důležitá ochrana očí.

Využití

Brýle Milwaukee 907 funkční - šedé jsou ideální pro širokou škálu činností:

- Práce v proměnlivých světelných podmínkách: Šedé zorníky jsou perfektní pro situace, kdy často přecházíte mezi slunečným prostředím a stínem nebo vnitřními prostory.
- Práce s ručním elektrickým nářadím: Profesionálové ocení jejich odolnost a pohodlí při dlouhodobém nošení.
- Volnočasové aktivity: Ať už se věnujete sportu, zahradničení nebo jiným aktivitám, tyto brýle vám poskytnou potřebnou ochranu a styl.

Častá otázka

Jaký je rozdíl mezi těmito brýlemi a typem 882 a typem 764?
Brýle Milwaukee 907 mají šedý zorník, který je vhodný pro práci kdy často přecházíte mezi slunečným prostředím a stínem nebo vnitřními prostory, ale typ 764 má zorník tónovaný (tmavý proti slunci). Jinak mají oba typy stejné parametry a tedy zorník odolný proti poškrábání a zamlžení. Na rozdíl od těchto dvou typů brýle Milwaukee typ 882 ochranu proti poškrábání a zamlžení nemají.

Závěr

Ochranné pracovní brýle Milwaukee 907 funkční - šedé jsou ideální volbou pro každého, kdo hledá spolehlivou ochranu očí bez kompromisů v pohodlí a stylu. Investujte do kvality a bezpečnosti s brýlemi Milwaukee 907 a užijte si maximální ochranu a komfort při každé činnosti.

EN 166
EN 166 1FT,KN
 
EN 172
EN 172
 
Tisk: 27.07.2024, 18:22