VOJENSKÁ OBUV - ZÁSAHOVÁ OBUV - OBUV MILITARY - OBUV PRO BEZPEČNOSTNÍ SLUŽBY - ČERNÁ OBUV PRO UNIFORMOVANÉ JEDNOTKY

PÍCHA Safety, s.r.o.

Pracovní obuv BENNON BNN CONDOR Low O2 SRC NM FO - polobotky

0381-ZS030260O2
Pracovní obuv BENNON BNN CONDOR Low O2 SRC NM FO - polobotky
Cena bez DPH:

1 029,10 Kč

Vaše cena s DPH:1 245,21 Kč
Běžná cena s DPH:1 307,50 Kč
Expedice: do 24 hodin  
 
Velikost: 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48
Barva:černá obuv
Výrobce: BENNON
Varianta:
Vysoká kvalita

Pracovní obuv BENNON BNN CONDOR Low O2 SRC NM FO - polobotky

Představujeme vám vrchol odolnosti a pohodlí v jednom - pracovní polobotky BENNON BNN CONDOR Low O2 SRC NM FO. Tyto boty nejsou jen obyčejnou pracovní obuví, ale skutečným nástrojem, který vám poskytne maximální ochranu a komfort při každodenní práci i běžném nošení.

Proč si vybrat právě BENNON BNN CONDOR Low O2 SRC NM FO?

1. Vysoká odolnost a ochrana
- Vrchový materiál (OXFORD): Boty jsou vyrobeny z vysoce kvalitní Buffalo full grain kůže a OXFORD materiálu, který je odolný vůči vodě a mechanickému poškození. To znamená, že vaše nohy zůstanou suché a chráněné i v náročných podmínkách.
- Zvýšená odolnost špice: TPU povrstvení na špici boty poskytuje extra ochranu proti opotřebení a nárazům, což prodlužuje životnost obuvi.

2. Maximální pohodlí a stabilita
- Podšívka z textilie MESH: Tato podšívka zajišťuje vynikající prodyšnost a pohodlí, což je klíčové pro dlouhé pracovní dny.
- Vložky (stélky) D-SOLE: Ergonomicky tvarované vložky poskytují optimální podporu a pohodlí pro vaše nohy, čímž snižují únavu a zvyšují produktivitu.
- TPU stabilizátor: Tento stabilizátor v oblasti paty zajišťuje vynikající stabilitu při všech pohybových aktivitách, což minimalizuje riziko zranění.

3. Bezpečnost na prvním místě
- Protiskluzová podešev (SRC): Podešev CRONUS XTR PU/PU je navržena tak, aby poskytovala maximální přilnavost na různých površích, čímž zajišťuje vaši bezpečnost i v kluzkých podmínkách.

4. Snadná údržba
- Jednoduchá omyvatelnost: Díky kvalitním materiálům je údržba těchto bot velmi snadná. Stačí je jednoduše otřít a jsou opět jako nové.

Univerzální použití

Tyto polobotky jsou ideální pro širokou škálu použití. Ať už pracujete v náročném terénu, ve skladu, nebo je nosíte na běžné denní aktivity, BENNON BNN CONDOR Low O2 SRC NM FO vám poskytne potřebnou ochranu a pohodlí.

Dostupné velikosti

Nabízíme širokou škálu velikostí 36,37,38,39,40,41,42,43,44,45,46,47,48, aby si každý našel tu správnou velikost pro své potřeby.

Časté otázky a odpovědi

Jsou tyto boty vhodné pro celodenní nošení?
Ano, díky ergonomicky tvarované stélce D-SOLE a prodyšné podšívce z textilie MESH jsou tyto boty velmi pohodlné i při celodenním nošení.

Jaká je odolnost bot vůči vodě?
Vrchový materiál z Buffalo full grain kůže a OXFORD materiálu je odolný vůči vodě, což zajišťuje, že vaše nohy zůstanou suché i v mokrých podmínkách.

Jaká je údržba těchto bot?
Údržba je velmi jednoduchá. Boty stačí otřít vlhkým hadříkem a jsou opět jako nové.

Závěr

Pracovní obuv BENNON BNN CONDOR Low O2 SRC NM FO je investicí do vaší bezpečnosti, pohodlí a produktivity. Pořiďte si kvalitu, na kterou se můžete spolehnout.

EN 347
O2,SRC,FO
 
Tisk: 16.07.2024, 06:27