TRIČKA A POLOKOŠILE DASSY - PRACOVNÍ TRIČKA - TRIČKO S LÍMEČKEM - FIREMNÍ TRIČKA NA POTISK A VÝŠIVKU LOGA - FUNKČNÍ TRIČKA

PÍCHA Safety, s.r.o.

Pracovní bavlněné tričko DASSY TIM s potiskem - 180 - bavlna - krátký rukáv

0251-71007399
Pracovní bavlněné tričko DASSY TIM s potiskem - 180 - bavlna - krátký rukáv
Cena bez DPH:

353,30 Kč

Vaše cena s DPH:427,49 Kč
Běžná cena s DPH:448,90 Kč
Expedice: do 24 hodin  
 
Velikost: XS, S, M, L, XL, XXL, 3XL, 4XL
Barva:černá
Výrobce: DASSY
Varianta:
Vysoká kvalita
Pracovní bavlněné tričko DASSY TIM s potiskem - 180 - bavlna - krátký rukáv

Chcete mít pracovní tričko od stejné značky jako je pracovní oděv? Tričko DASSY TIM vám poskytne pohodlí, styl a odolnost zároveň, je pro vás tou pravou volbou. Toto luxusní tričko je vyrobeno z vysoce kvalitní 100% bavlny o gramáži 180 g/m2, která zaručuje příjemný měkký pocit na dotek a zároveň vysokou odolnost pro každodenní pracovní nasazení.

Tričko DASSY TIM se pyšní propracovaným designem, který ocení každý opravdový fanoušek značky DASSY. Na zádech najdete stylový potisk s logem DASSY, který dodává tričku unikátní vzhled. Žebrovaný kulatý výstřih a vyztužená část od ramene k rameni zajišťují maximální pohodlí a tvarovou stálost i při dlouhodobém nošení. Dvoujehlové prošívání kolem krku, rukávů a spodní části pak zaručuje vysokou odolnost v namáhaných místech.

Tričko DASSY TIM je dostupné v elegantní černé barvě a široké škále velikostí od XS až po 4XL, takže si snadno vyberete tu pravou pro vaši postavu. Ať už pracujete v dílně, na stavbě nebo v jakémkoliv jiném náročném prostředí, toto tričko vám poskytne spolehlivou ochranu a pohodlí po celý den.

Proč si vybrat pracovní tričko DASSY TIM:

  • Vyrobeno ze 100% kvalitní bavlny pro maximální pohodlí a odolnost
  • Stylový potisk s logem DASSY na zádech pro jedinečný vzhled
  • Žebrovaný kulatý výstřih a vyztužená záda pro perfektní padnutí
  • Dvoujehlové prošívání v namáhaných místech pro zvýšenou trvanlivost
  • Široká nabídka velikostí od XS po 4XL pro všechny postavy

Objednejte si pracovní tričko DASSY TIM ještě dnes a dopřejte tu nejlepší kombinaci pohodlí, stylu a odolnosti pro vaše pracovní nasazení!

Tisk: 16.07.2024, 07:30