PRACOVNÍ PLÁŠŤ PRAHA - LÉKAŘSKÝ PLÁŠŤ - PLÁŠŤ PRO ZDRAVOTNICTVÍ POTRAVINÁŘSTVÍ GASTRONOMII - BÍLÉ PLÁŠTĚ - DOKTORSKÝ BÍLÝ PLÁŠŤ - OOPP

PÍCHA Safety, s.r.o.

Dámský plášť 3/4 TUNIKA PORTWEST LW17 Stretch Classic s krátkým rukávem 145

0231-LW17000B
Dámský plášť 3/4 TUNIKA PORTWEST LW17 Stretch Classic s krátkým rukávem 145
Cena bez DPH:

517,90 Kč

Vaše cena s DPH:626,66 Kč
Běžná cena s DPH:658,00 Kč
Expedice: do 24 hodin  
 
Velikost: XS, S, M, L, XL, XXL, 3XL
Barva:bílá, azurově modrá, tmavě modrá (navy)
Výrobce: PORTWEST
Varianta:
Standardní
Dámský plášť 3/4 TUNIKA PORTWEST LW17 Stretch Classic s krátkým rukávem 145

Hledáte pracovní oděv, který vám poskytne maximální pohodlí a volnost pohybu, aniž byste museli obětovat styl? Pak je pro vás dámský plášť TUNIKA PORTWEST LW17 Stretch Classic tou pravou volbou.


Tento moderní a slušivý 3/4 plášť je vyroben z inovativní dvoucestné keprové strečové látky, která se skládá z 65% polyesteru, 33% bavlny a 2% elastanu. Díky tomu je tunika neuvěřitelně pohodlná a umožňuje vám snadný pohyb, ať už jste kdekoli. Látka má také gramáž 145 g/m2, což zaručuje optimální rovnováhu mezi lehkostí a odolností.


Jedním z hlavních benefitů této tuniky je promyšlený design. Zádový sklad poskytuje extra volnost pohybu, zatímco přední zip usnadňuje oblékání a svlékání. Tunika je vybavena třemi praktickými kapsami pro uložení všech nezbytností a navíc má i skrytou kapsu na nůžky. A pokud potřebujete bezpečně uschovat důležité věci, oceníte voděodolnou kapsu.


Dámský plášť TUNIKA PORTWEST LW17 je dostupný v široké škále velikostí od XS až po 3XL, takže si každá žena najde tu správnou velikost pro své proporce. Čistý a moderní design pláště ho činí vhodným pro různá pracovní prostředí, od zdravotnictví až po wellness a úklid.


Proč si vybrat právě tuto tuniku?


- Pohodlná a pružná látka pro maximální volnost pohybu
- Moderní a lichotivý střih, který podtrhne vaši postavu

- Praktické kapsy včetně skryté kapsy na nůžky a voděodolné kapsy
- Snadné oblékání a svlékání díky přednímu zipu
- Univerzální design vhodný pro různá pracovní prostředí


Pokud chcete pracovní oděv, který vám poskytne pohodlí, styl a funkčnost v jednom, dámský plášť TUNIKA PORTWEST LW17 Stretch Classic je jasná volba.

Tisk: 26.10.2024, 01:54