KARABINY ŠROUBOVACÍ - TWIST LOCK - KARABINY PRO PRÁCI VE VÝŠKÁCH - SLAŇOVACÍ OSMY - OCHRANNÉ POMŮCKY PRAHA - OOPP

PÍCHA Safety, s.r.o.

Karabina Lanex AZ 011 - ocelová se šroubovací pojistkou

0850-000499999
Karabina Lanex AZ 011 - ocelová se šroubovací pojistkou
Cena bez DPH:

126,70 Kč

Vaše cena s DPH:153,31 Kč
Běžná cena s DPH:160,90 Kč
Expedice: do 24 hodin  
 
Výrobce: LANEX
Varianta:
Vysoká kvalita

Karabina Lanex AZ 011 - ocelová se šroubovací pojistkou

Představujeme vám karabinu Lanex AZ 011, ocelovou karabinu se šroubovacím zámkem, která je navržena pro maximální bezpečnost a spolehlivost při práci ve výškách. Tento produkt je nepostradatelnou součástí osobních ochranných prostředků proti pádu z výšky a splňuje přísné normy EN 362. Pokud hledáte karabinu, která vám poskytne klid a jistotu při náročných úkolech, Lanex AZ 011 je tou správnou volbou.

Klíčové vlastnosti a benefity

1. Maximální bezpečnost:
Karabina Lanex AZ 011 je vyrobena z vysoce kvalitní oceli, která zajišťuje pevnost a odolnost. Se šroubovací pojistkou můžete mít jistotu, že karabina zůstane bezpečně uzavřená i při náročných podmínkách.

2. Vysoká pevnost:
S pevností 20 kN je tato karabina schopna odolat extrémním silám, což ji činí ideální pro použití v nejnáročnějších situacích. Ať už pracujete ve výškách, nebo potřebujete spolehlivý prostředek osobního zabezpečení, karabina Lanex AZ 011 vás nezklame.

3. Ergonomický design:
Karabina má rozměry 110x60 mm a váží pouhých 160 g, což zajišťuje snadnou manipulaci a pohodlné používání. Otevírání 18 mm umožňuje rychlé a efektivní připojení k různým typům vybavení.

4. Splňuje normu EN 362:
Tato karabina je certifikována podle normy EN 362, což znamená, že splňuje všechny požadavky na bezpečnost a kvalitu. Můžete se spolehnout, že používáte produkt, který byl důkladně testován a schválen pro profesionální použití.

5. Vyrobeno v EU:
Karabina Lanex AZ 011 je vyrobena v Evropské unii, což zaručuje vysokou úroveň kvality a dodržování přísných výrobních standardů. Investujte do produktu, který je výsledkem evropské preciznosti a odbornosti.

Technické Parametry

- Otevírání: 18 mm
- Rozměry: 110x60 mm
- Hmotnost: 160 g
- Pevnost: 20 kN
- Materiál: Ocel
- Norma: EN 362

Časté otázky

Je karabina vhodná pro každodenní použití?
Ano, karabina Lanex AZ 011 je navržena pro každodenní použití v náročných podmínkách. Je ideální pro profesionály, kteří pracují ve výškách nebo potřebují spolehlivý prostředek osobního zabezpečení.

Jak se používá šroubovací pojistka?
Šroubovací pojistka je jednoduchá na použití. Stačí otočit šroubovací mechanismus, aby se karabina bezpečně uzavřela. Tento systém zajišťuje, že karabina zůstane pevně uzavřená, což minimalizuje riziko nechtěného otevření.

Je karabina odolná vůči korozi?
Ano, karabina je vyrobena z vysoce kvalitní oceli, která je odolná vůči korozi. To zajišťuje dlouhou životnost a spolehlivost i v náročných podmínkách.

Jaké jsou hlavní výhody oproti jiným karabinám na trhu?
Karabina Lanex AZ 011 vyniká svou pevností, bezpečností a ergonomickým designem. Splňuje přísné normy EN 362 a je vyrobena v EU, což zaručuje vysokou kvalitu a spolehlivost. Navíc je lehká a snadno se s ní manipuluje, což ji činí ideální volbou pro profesionály.

Závěr

Karabina Lanex AZ 011 je investicí do vaší bezpečnosti a spolehlivosti při práci ve výškách. S její vysokou pevností, šroubovací pojistkou a certifikací podle normy EN 362 můžete mít jistotu, že používáte produkt nejvyšší kvality.

EN 362
EN 362
 
Tisk: 27.07.2024, 15:17