LANOVÉ BRZDY - ZACHYCOVAČE PÁDU - BRZDY NA LANA PRO PRÁCI VE VÝŠKÁCH - TLUMIČE PÁDU - OCHRANNÉ POMŮCKY PRAHA - OOPP

PÍCHA Safety, s.r.o.

Zachycovač pádu LANEX ROLEX

0830-000299999
Zachycovač pádu LANEX ROLEX
Cena bez DPH:

2 658,50 Kč

Vaše cena s DPH:3 216,79 Kč
Běžná cena s DPH:3 377,60 Kč
Expedice: do 24 hodin  
 
Výrobce: LANEX
Varianta:
Vysoká kvalita

Zachycovač pádu LANEX ROLEX
Vaše bezpečnost na prvním místě!

Bezpečnost je klíčovým prvkem každé práce ve výškách. Ať už jste stavební dělník, technik na větrných elektrárnách nebo údržbář na vysokých budovách, potřebujete spolehlivého partnera, který vás ochrání v případě pádu. Zachycovač pádu LANEX ROLEX je tím pravým řešením pro vás.

Proč si vybrat Zachycovač pádu LANEX ROLEX?

1. Maximální bezpečnost a spolehlivost
- Samonavíjecí systém: Díky samonavíjecímu systému s polyamidovým popruhem o délce 2,25 m máte jistotu, že se systém přizpůsobí vaší poloze a pohybu. To znamená, že se nemusíte obávat o volné konce nebo zamotání.
- Tlumič pádu: Integrovaný tlumič pádu zajišťuje, že v případě pádu bude síla nárazu minimalizována, což výrazně snižuje riziko zranění.
- Karabiny: Kvalitní karabiny zajišťují pevné a bezpečné připojení k vašemu postroji a kotvícím bodům.

2. Splňuje nejvyšší normy
- EN 360 (CE 0082): Zachycovač pádu LANEX ROLEX splňuje přísné evropské normy pro osobní ochranné prostředky proti pádům z výšky. Můžete si být jisti, že používáte produkt, který byl důkladně testován a certifikován.

3. Pohodlí a snadné použití
- Lehká konstrukce: S hmotností pouhých 1,2 kg je tento zachycovač pádu lehký a snadno přenosný, což zajišťuje pohodlí při dlouhodobém nošení.
- Jednoduchá Instalace: Díky intuitivnímu designu je instalace a použití tohoto systému rychlé a snadné, což šetří váš čas a zvyšuje efektivitu práce.

4. Vyrobeno v EU
- Kvalita a důvěra: Vyrobeno v Evropské unii, což zaručuje vysokou kvalitu materiálů a zpracování. Můžete se spolehnout na dlouhou životnost a odolnost tohoto produktu.

Nejčastější otázky

Je tento zachycovač pádu vhodný pro všechny typy prací ve výškách?
Ano, Zachycovač pádu LANEX ROLEX je navržen tak, aby vyhovoval širokému spektru prací ve výškách, včetně stavebnictví, údržby, montáže a dalších.

Jak se tento systém liší od jiných na trhu?
LANEX ROLEX kombinuje lehkost, snadné použití a vysokou úroveň bezpečnosti. Díky samonavíjecímu systému a integrovanému tlumiči pádu poskytuje maximální ochranu a pohodlí.

Jak dlouho vydrží tento zachycovač pádu?
Díky kvalitním materiálům a preciznímu zpracování má LANEX ROLEX dlouhou životnost. Pravidelná údržba a kontrola zajistí, že vám bude sloužit po mnoho let.

Je tento produkt certifikován?
Ano, Zachycovač pádu LANEX ROLEX splňuje normu EN 360 (CE 0082), což znamená, že byl důkladně testován a certifikován podle nejpřísnějších evropských standardů.

Závěr

Zachycovač pádu LANEX ROLEX je investicí do vaší bezpečnosti a klidu při práci ve výškách. Nečekejte, až bude pozdě - zajistěte si svou ochranu ještě dnes. Bezpečnost není luxus, je to nutnost.

EN 360
EN 360
 
Tisk: 16.07.2024, 07:17