LANOVÉ BRZDY - ZACHYCOVAČE PÁDU - BRZDY NA LANA PRO PRÁCI VE VÝŠKÁCH - TLUMIČE PÁDU - OCHRANNÉ POMŮCKY PRAHA - OOPP

PÍCHA Safety, s.r.o.

Zachycovač pádu s lanem LANEX LANOSTOP - 10 m

0830-000199110
Zachycovač pádu s lanem LANEX LANOSTOP - 10 m
Cena bez DPH:

1 977,40 Kč

Vaše cena s DPH:2 392,65 Kč
Běžná cena s DPH:2 512,30 Kč
Expedice: do 24 hodin  
 
Výrobce: LANEX
Varianta:
Vysoká kvalita

Zachycovač pádu s lanem LANEX LANOSTOP - 10 m

Bezpečnost na prvním místě!

Představujeme vám špičkový produkt, který může zachránit životy a zajistit maximální bezpečnost při práci ve výškách - Zachycovač pádu s lanem LANEX LANOSTOP. Tento produkt je navržen tak, aby splňoval nejpřísnější bezpečnostní normy a poskytoval vám klid a jistotu při každodenní práci.

Proč si vybrat právě LANEX LANOSTOP?

1. Nejvyšší úroveň bezpečnosti: LANEX LANOSTOP je vybaven pohyblivým zachycovačem pádu (brzdou), který je pevně připevněn k poddajnému zajišťovacímu vedení (lano). Tento systém zajišťuje, že brzdu nelze sejmout z lana, což minimalizuje riziko selhání.

2. Kvalitní materiály: Lano je vyrobeno z pleteného polyamidu (PA) o průměru 12 mm, což zajišťuje vysokou odolnost a dlouhou životnost. Na horním konci lana je šité oko s očnicí a karabinou AZ 002, zatímco dolní konec je šitý bez oka, což zvyšuje flexibilitu a snadnost použití.

3. Tlumič pádu: Součástí nerezového zachycovače pádu je tlumič pádu s karabinou AZ 002. Tento tlumič je navržen tak, aby absorboval energii pádu a minimalizoval riziko zranění.

4. Splňuje přísné normy: LANEX LANOSTOP splňuje normu EN 352 a EN 362 CE 0082, což je zárukou, že produkt prošel přísnými testy a je schválen pro použití v EU.

5. Lehký a snadno přenosný: S hmotností pouhých 2,1 kg je LANEX LANOSTOP lehký a snadno přenosný, což z něj činí ideální volbu pro pracovníky, kteří potřebují mobilitu a flexibilitu.

Jak LANEX LANOSTOP funguje?

LANEX LANOSTOP je navržen tak, aby poskytoval maximální bezpečnost při práci ve výškách. Pohyblivý zachycovač pádu (brzda) se pohybuje po laně a v případě pádu se automaticky zablokuje, čímž zabrání dalšímu pádu. Tlumič pádu absorbuje energii pádu a snižuje sílu, která působí na tělo pracovníka, což minimalizuje riziko zranění.

Kde lze LANEX LANOSTOP použít?

LANEX LANOSTOP je ideální pro širokou škálu aplikací, včetně:

- Stavebnictví: Práce na střechách, lešení, výškové práce.
- Průmysl: Údržba a opravy výškových konstrukcí, práce na komínech, věžích a stožárech.
- Záchranné služby: Záchranné operace ve výškách, evakuace z výškových budov.

Často kladené otázky

Je LANEX LANOSTOP vhodný pro všechny typy prací ve výškách?
Ano, LANEX LANOSTOP je navržen tak, aby poskytoval maximální bezpečnost při široké škále výškových prací. Je vhodný pro stavebnictví, průmysl i záchranné služby.

Jak se LANEX LANOSTOP instaluje?
Instalace LANEX LANOSTOP je jednoduchá a rychlá. Lano se připevní k pevnému bodu a zachycovač pádu se umístí na lano. Díky šitému oku s očnicí a karabinou AZ 002 je instalace snadná a bezpečná.

Jaká je životnost LANEX LANOSTOP?
Životnost LANEX LANOSTOP závisí na frekvenci a podmínkách použití. Pravidelná kontrola a údržba zajistí dlouhou životnost a maximální bezpečnost.

Je LANEX LANOSTOP certifikován?
Ano, LANEX LANOSTOP splňuje normu EN 352 a EN 362 CE 0082, což je zárukou, že produkt prošel přísnými testy a je schválen pro použití v EU.

Závěr

Zachycovač pádu s lanem LANEX LANOSTOP - 10 m je investicí do vaší bezpečnosti a klidu při práci ve výškách. S nejvyšší úrovní bezpečnosti, kvalitními materiály a snadnou instalací je LANEX LANOSTOP ideální volbou pro každého, kdo pracuje ve výškách. Nečekejte, až bude pozdě - zajistěte si svou bezpečnost ještě dnes!

Objednejte si LANEX LANOSTOP nyní a pracujte ve výškách s jistotou a bezpečností!

 

EN 353-2
EN 353-2
 
Tisk: 16.07.2024, 06:43