BEZPEČNOSTNÍ POSTROJE - OCHRANA PROTI PÁDU - POSTROJE PRO PRÁCI VE VÝŠKÁCH - OCHRANNÉ POMŮCKY PRAHA - OOPP

PÍCHA Safety, s.r.o.

Zachycovací postroj LANEX BASIC - velikost M-XL

0820-000499999
Zachycovací postroj LANEX BASIC - velikost M-XL
Cena bez DPH:

743,80 Kč

Vaše cena s DPH:900,00 Kč
Běžná cena s DPH:945,00 Kč
Expedice: do 24 hodin  
 
Výrobce: LANEX
Varianta:
Vysoká kvalita

Zachycovací postroj LANEX BASIC - velikost M-XL

Bezpečnost, komfort a spolehlivost pro každodenní práci ve stavebnictví

Představujeme vám Zachycovací postroj LANEX BASIC - váš nový spolehlivý partner pro bezpečnou práci ve výškách.

Proč si vybrat právě LANEX BASIC?

1. Maximální bezpečnost:

  • Certifikace EN 361 (CE 0082): Tento postroj splňuje přísné evropské normy pro osobní ochranné prostředky proti pádu z výšky. Můžete si být jisti, že vaše bezpečnost je na prvním místě.

  • Zadní a přední kotvící prvky: Dva kotvící body zajišťují maximální stabilitu a bezpečnost při práci. Zadní kotvící prvek je ideální pro běžné práce, zatímco přední kotvící prvek poskytuje dodatečnou flexibilitu a bezpečnost.

2. Komfort a přizpůsobivost:

  • Nastavitelné ramenní a stehenní popruhy: Díky možnosti nastavení popruhů si můžete postroj přizpůsobit přesně podle svých potřeb. To zajišťuje maximální pohodlí i při dlouhodobém nošení.

  • Prodloužený popruh k zadnímu záchytnému prvku: Tento designový prvek usnadňuje přístup k zadnímu kotvícímu bodu, což zvyšuje komfort a efektivitu při práci.

3. Vysoká kvalita a odolnost:

  • Vyrobeno v EU: Postroj LANEX BASIC je vyroben v Evropské unii, což zaručuje vysokou kvalitu materiálů a zpracování.

  • Odolné materiály: Postroj je vyroben z vysoce odolných materiálů, které zajišťují dlouhou životnost a spolehlivost i v náročných podmínkách.

4. Velikost:

  • Velikost M-XL: Postroj je navržen tak, aby vyhovoval širokému spektru uživatelů s rozměry v pase 92-112 cm, hrudníku 112-120 cm a výškou 170-182 cm. Maximální hmotnost uživatele je 140 kg.

5. Lehkost a snadná manipulace:

  • Hmotnost: S hmotností pouhých 1,0 kg (1,05 kg podle velikosti) je postroj lehký a snadno se s ním manipuluje, což zvyšuje komfort při nošení a práci.

Nejčastější otázky:

- Je postroj vhodný pro všechny typy stavebních prací?
Ano, LANEX BASIC je navržen pro standardní práce ve stavebnictví, jako jsou pokrývači, klempíři a další. Díky své univerzálnosti a přizpůsobivosti je ideální volbou pro širokou škálu činností.

- Jak se postroj nastavuje?
Postroj je vybaven nastavitelnými ramenními a stehenními popruhy, které lze snadno přizpůsobit podle vašich individuálních potřeb. Prodloužený popruh k zadnímu záchytnému prvku usnadňuje manipulaci a zvyšuje komfort.

- Jaká je životnost postroje?
Díky použití vysoce kvalitních a odolných materiálů je životnost postroje LANEX BASIC velmi dlouhá. Při správné údržbě a používání podle návodu může postroj sloužit mnoho let.

- Je postroj pohodlný i při dlouhodobém nošení?
Ano, díky nastavitelným popruhům a lehké konstrukci je postroj velmi pohodlný i při dlouhodobém nošení. Navíc prodloužený popruh k zadnímu záchytnému prvku zvyšuje komfort a usnadňuje manipulaci.

Závěr:

Zachycovací postroj LANEX BASIC je ideální volbou pro všechny, kteří hledají spolehlivý, bezpečný a pohodlný postroj pro každodenní práci ve stavebnictví. Díky své vysoké kvalitě, certifikaci a univerzálnímu designu je tento postroj investicí do vaší bezpečnosti a pohodlí.

EN 361
EN 361
 
Tisk: 27.07.2024, 18:14