POLOHOVACÍ BEZPEČNOSTNÍ PÁSY PRO PRÁCI VE VÝŠKÁCH - PÁSY K OCHRANĚ PROTI PÁDU - OCHRANNÉ POMŮCKY PRAHA - OOPP

PÍCHA Safety, s.r.o.

Polohovací pás LANEX PB20 - velikost M-XL

0810-000499999
Polohovací pás LANEX PB20 - velikost M-XL
Cena bez DPH:

776,90 Kč

Vaše cena s DPH:940,05 Kč
Běžná cena s DPH:987,00 Kč
Expedice: do 24 hodin  
 
Výrobce: LANEX
Varianta:
Vysoká kvalita

Polohovací pás LANEX PB20

Vaše bezpečnost, naše priorita!

Představujeme vám pracovní polohovací pás LANEX PB20 - nepostradatelný nástroj pro každého profesionála, který vyžaduje maximální bezpečnost a pohodlí při práci ve výškách.

Klíčové vlastnosti a benefity:

1. Bederní výztuha pro maximální komfort:
Polohovací pás LANEX PB20 je vybaven bederní výztuhou, která zajišťuje optimální podporu a pohodlí během celého pracovního dne. Díky této výztuze se snižuje riziko únavy a bolesti zad, což vám umožní soustředit se na práci bez zbytečných přerušení.

2. Polohovací oka a spona k seřizování velikosti:
Pás je navržen s polohovacími oky a sponou, které umožňují snadné a rychlé nastavení velikosti. To zajišťuje, že pás perfektně padne na každou postavu v rozmezí velikostí M-XL (92-112 cm). Bezpečnost a pohodlí jsou tak zaručeny pro každého uživatele.

3. Poutka k připojení brašny na nářadí:
Praktická poutka umožňují snadné připojení brašny na nářadí, což vám poskytuje rychlý a pohodlný přístup k vašim nástrojům. Už žádné zbytečné hledání nářadí - vše máte po ruce, kdykoli to potřebujete.

4. Splňuje normu EN 358 (CE 0082):
Polohovací pás LANEX PB20 splňuje přísné evropské normy EN 358, což zaručuje jeho vysokou kvalitu a bezpečnost. Tento pás je určen k ochraně před sesutím nebo vypadnutím, například z koše na plošině nebo při mytí oken do výšky 1,5 metru.

5. Lehký a odolný:
S hmotností pouhých 800 gramů je pás LANEX PB20 lehký a snadno přenosný, aniž by to ovlivnilo jeho odolnost a pevnost. Vyrobený v EU, tento pás je zárukou kvality a dlouhé životnosti.

Proč si vybrat polohovací pás LANEX PB20?

Bezpečnost na prvním místě:
Vaše bezpečnost je pro nás prioritou. Polohovací pás LANEX PB20 je navržen tak, aby poskytoval maximální ochranu při práci ve výškách, čímž minimalizuje riziko úrazů.

Pohodlí a ergonomie:
Díky bederní výztuze a možnosti nastavení velikosti je tento pás nejen bezpečný, ale také pohodlný. Ergonomický design zajišťuje, že se budete cítit pohodlně i při dlouhodobém nošení.

Praktické využití:
Poutka k připojení brašny na nářadí vám umožní mít všechny potřebné nástroje vždy po ruce. To zvyšuje efektivitu vaší práce a šetří čas.

Kvalita a spolehlivost:
Vyrobený v EU a splňující normu EN 358, polohovací pás LANEX PB20 je zárukou vysoké kvality a spolehlivosti. Můžete se na něj spolehnout v každé situaci.

Časté otázky a odpovědi:

Je pás LANEX PB20 vhodný pro všechny typy prací ve výškách?
Pás LANEX PB20 je určen k ochraně před sesutím nebo vypadnutím z výšky max. 1,5 metru. Není určen k zachycení při pádu z větší výšky. Pro práce ve větších výškách než 1,5 metru je nutné použít bezpečnostní postroje a další bezpečnostní vybavení.

Jak se pás nastavuje na správnou velikost?
Pás je vybaven polohovacími oky a sponou, které umožňují snadné a rychlé nastavení velikosti. Stačí jednoduše upravit sponu tak, aby pás pevně a pohodlně seděl na vašem těle.

Je pás LANEX PB20 vhodný pro každodenní použití?
Ano, díky své lehkosti, pohodlí a odolnosti je pás LANEX PB20 ideální pro každodenní použití. Ergonomický design a bederní výztuha zajišťují, že se budete cítit pohodlně i při dlouhodobém nošení.

Závěr:

Polohovací pás LANEX PB20 je nepostradatelným nástrojem pro každého profesionála, který vyžaduje maximální bezpečnost a pohodlí při práci ve výškách. S jeho bederní výztuhou, polohovacími oky, sponou k seřizování velikosti a poutky k připojení brašny na nářadí je tento pás ideální volbou pro každodenní použití. Splňuje přísné evropské normy EN 358, což zaručuje jeho vysokou kvalitu a spolehlivost.

Nečekejte a investujte do své bezpečnosti a pohodlí ještě dnes. Polohovací pás LANEX PB20 - vaše bezpečnost, naše priorita.

EN 358
EN 358
 
Tisk: 16.07.2024, 07:16